woensdag 28 februari 2007

Coole content, goed toegepast

Marco en ik spreken een hoop mensen die diensten en producten aanbieden waarmee managers beter kunnen communiceren. Sommige bedrijven bieden handige informatie waarmee je als manager je communicatieve vaardigheden kan verbetern. Onze partner, TFC, heeft op dat vlak een fantastische film, Vis: over energie en inspiratie op werkvloer.

Om als manager dit soort content te gebruiken bieden wij via Managizer™ een aantal interessante bijeenkomsten: de kick off bijeenkomst, het laserquest arrangement, de
brainstormworkshop, de ontbijtsessie of het mini-seminar. Je kan op zich ook gewoon de film op kantoor afspelen. De ervaring is wel dat een inspirerende film dan minder tot zijn recht komt op een achternamiddag.

Als je er toch iets echt bijzonders van wilt maken, dan bieden wij supportstrippen. Met supportstrippen koop je bijvoorbeeld de vervaardiging van powerpoint presentaties, het schrijven van teksten en telefonische sparring over inhoudelijke zaken. Op die manier kan je het toch maximale halen uit het communicatiemoment met je team.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten