woensdag 28 februari 2007

Coole content, goed toegepast

Marco en ik spreken een hoop mensen die diensten en producten aanbieden waarmee managers beter kunnen communiceren. Sommige bedrijven bieden handige informatie waarmee je als manager je communicatieve vaardigheden kan verbetern. Onze partner, TFC, heeft op dat vlak een fantastische film, Vis: over energie en inspiratie op werkvloer.

Om als manager dit soort content te gebruiken bieden wij via Managizer™ een aantal interessante bijeenkomsten: de kick off bijeenkomst, het laserquest arrangement, de
brainstormworkshop, de ontbijtsessie of het mini-seminar. Je kan op zich ook gewoon de film op kantoor afspelen. De ervaring is wel dat een inspirerende film dan minder tot zijn recht komt op een achternamiddag.

Als je er toch iets echt bijzonders van wilt maken, dan bieden wij supportstrippen. Met supportstrippen koop je bijvoorbeeld de vervaardiging van powerpoint presentaties, het schrijven van teksten en telefonische sparring over inhoudelijke zaken. Op die manier kan je het toch maximale halen uit het communicatiemoment met je team.

dinsdag 27 februari 2007

Managizer™ ready to go

De laatste technische test leverden nog een paar bugs op. Versie 1 van Managizer™ is klaar. Aanstaande maandag kunnen we beginnen.

We voeren veel gesprekken met potentiƫle klanten, partners en leveranciers.

Tijdens de laatste maanden valt het mij op hoeveel goede webontwikkelingen er zijn. Behalve de grote web 2.0 dingen denk ik vooral aan Fabchannel en Spotzer. In Spotzer herken iets van de filosofie die we binnen Eyepeps aanhangen. Fabchannel ken ik al langer (via Justin Kniest). Had er al een paar jaar niet naar gekeken. Maar wat een goede geluidskwaliteit. Super! Fabchannel staat vaak aan bij mij.

Check dit concert van Bloc Party...

dinsdag 6 februari 2007

Ondertussen

We hebben een paar grote stappen voorwaarts gemaakt met Managizer. De applicatie is gebouwd. Tata! We zijn volop technisch aan het testen. En onze corporate site is actief.
Dat gaat dus allemaal bijzonder goed. Maar we voeren deze maand vooral gesprekken met potentiƫle klanten en partners. Deze gespreken zijn goud waard. Want: A) De feedback is postief. En B) We merken dat er bij veel ondernemingen behoefte is aan nieuwe manieren om het management de kans te geven haar werk beter te doen.

maandag 5 februari 2007

Connected

En jawel, we zijn aangesloten. Alhoewel ik opereer aan de grenzen van mijn draadloze netwerk, ik heb toegang tot internet.

Met hier het toepasselijke liedje van de Stereo MC's.

Mijn afspraak met de monteur van Xs4ALL laat ik wel gewoon staan. De ramen moeten ook nog gelapt worden. Een soort Windows als het ware.

vrijdag 2 februari 2007

Verhuizen

Ik ben niet ver verhuisd, maar het heeft alles bij elkaar een hoop tijd gevergd. En ook het verhuizen van ADSL is niet gemakkelijk. Van Demon naar XS4ALL is net zo makkelijk als van Noord naar Zuid-Korea. En ja, ik heb ook mijn ISDN nog immer. Ik ben een gedwongen fan van ISDN.

Belangijker: het huis bevalt heel erg goed. Dus vandaag 02 02 2007 leek mijn een goede dag om de blogdraad weer op te pakken. Courtesy internet-connectie bij Luise op kantoor.